Aiyana va estar el dia 11 de Desembre a l’ Associació d’ Amics del Museu de Girona en l’ esdeveniment de la publicació dels protectors de l’ artista Màriu Brossa.

Màrius Brossa va expossar el seu treball que data desde el 2012 , data inicial del projecte. Desde llavors a estat treballant per que sorti a la llum aquest joc de cartes espirituals.

A la presentació hi va col.laborar el director de la Fundació de la Casa del Tibet Thubten Wangchen on va recolçar la tasca de l’ artista.

Segons l’ artista el joc de dibuixos que es basa en una matriu ternaria a partir de les essencies femenines i masculines a sigut fruit dels seus estats profunds de meditació, fent de canal. Cada carta dispossa d un missatge aconseguint que sigui un petit joc del Tarot Espiritual.

Quan el seu treball va ser vist per Lama Djampa Gyatso , aquest va comentar-li que eran protectors. Més tard , quan el venerable Thubten Wangchen va veure la valua de l’ artista el va convidar a que l’ exposses a la casa del Tíbet.

El joc de cartes està disponible a Aiyana Teràpies, si algú vol més informació podeu contactar directament amb el centre o amb l’ artista Màrius Brossa.